keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Idaho Balsam Fir - mieheni on itse tislannut tätä öljyä Young Livingin farmilla!


Idaho Balsam Fir - Idahon Palsamijalokuusi

Yleistä:
Eteeristä öljyä on perinteisesti käytetty lihasten rentoutumiseen sekä tukemaan terveen hengityselimen toimintaa. Se on yksi "joulukuusi" öljyistä. Samaan luokkaan laitan myös White Fir, Pine, Idaho Blue Spruce ja Evergreen Essence - eteeriset öljyt. Kaikki kohottavat mieltä ja antaa rentoutumisen tunteen, muistuttaen samalla joulunajasta. Kaikki ovat ihania öljyjä diffuuserissa!

Idaho Balsam Fir öljyä on Deep Relief sekä Transformation öljysekoituksissa.

Latinalainen nimi:
Abies basamea

Miksi tämä on tärkeä tieto?
On tärkeää tietää kasvisuvun laji sekä mitä osaa kasvista on tislattu eteeriseen öljyyn. 

Mitä kasvin osaa käytetään tislauksessa?
Koko puu

Mitkä ovat kasvin hyödyt?
Se on rentouttava, rauhoittava ja lämmittävä

Mitä käyttötarkoituksia on dokumentoitu eteerisestä öljystä?
Se tukee hengityselinten toimintaa. Käytetään myös lihasten rentoutukseen.

Miten eteerinen öljy vaikuttaa tunnepuolelle?
Se on fyysiesti maadoittava ja rentouttava. Siinä on makea, balsaminen tuoksu.
Se vakaannuttaa elimistön ja vahvistaa mieltä. Se tasapainottaa mielen ja elimistön toimintaa. Erittäin hyvä öljy niille, jotka ovat henkisesti epätasapainossa.

Mihin sakroihin öljy vaikuttaa?
Heart ja Sacral

Mikä on öljyn sakraväri?
Oranssi ja vihreä

Kuinka eteeristä öljyä käytetään?
Laimenna 50:50
- Laita 2-4 tippaa iholle
- Käytä sakroihin/vitaflexiin
- Hengitä suoraan pullosta/kämmeneltä
- Diffuuseroi

Tärkeää huomioitavaa:
Suosittelen vain YL eteerisiä öljyjä yllä olevin ohjein. Opi tunnistamaan käyttäytymisesi öljyjä kohtaan. Jos tarvitset laimentaa, laimenna.
- Vain terapeuttisen luokan eteerisistä öljyistä saat parhaimman tuloksen.
- Jos olet raskaana, imetät, lääkityksellä tai sairas, ota ensin yhteys terveyshuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät öljyä.

Mieheni oli helmikuussa 2015 viikon Young Livingin Idaho farmilla korjaamassa ja tislaamassa Balsam Fir-öljyä. Katso videokooste viikosta:



tiistai 29. maaliskuuta 2016

Idaho Blue Spruce vie kertakaikkisesti mennessään!

Idaho Blue Spruce - Idahon Okakuusi

TÄMÄ TÄYTYY LÖYTYÄ JOKAISESTA KODISTA!

Yleistä:
Idaho Blue Spruce sisältää ison määrän alfapineeniä ja limoneeniä. Se kohottaa henkistä yhteyttä ja tietoisuutta. Öljy tislataan Young Livingin omalla farmilla, St.Mariessa, Idahossa.
Yksi lempiöljyistäni, Transformation, Young Livingin öljysekoitus, sisältää Idaho Blue Spruceä.

Historia:
Intiaanit käyttivät Blue Sprucea hengelliseen yhteyteen sekä myös käytännöllisiin syihin. Sitä laitettin kylpyveteen lihaksia rentouttamaan sekä rituaalisissa toimenpiteissä.

Latinalainen nimi:
Picea pungens

Miksi tämä on tärkeä tieto?
On olemassa monia eri kuusilajeja. Lisäksi käytetään eri puun osia, joten on tärkeää tietää, mikä on eteerisen öljyn lähtökohta. Monet yritykset lisäävät tai yhdistävät eri lajia, joten kun tiedät, mitä tuote varmasti sisältää, tulet saamaan myös parhaimman hyödyn. Ne voi tuoksua hyvälle, mutta terapeuttinen taso ei ole samaa luokkaa. Young Living seisoo aina puhtauden ja laadun takana. Juuri siksi on turvallista käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä.

Mistä nimi on peräisin? 
Se tulee ranskankielisestä sanasta "pruce", joka tarkoittaa "prussia. Sen tarkoitus on raikastaa ja puhdistaa. Myös sana "pungens" tulee latinankielen sanasta ja tarkoittaa terävää. Neulaset ovat 4-osaisia, joissa on erittäin terävä pää, joten se on syynä lajin nimeen.

Mitä kasvin osaa käytetään tislauksessa?
Oksia ja neulasia

Mitkä ovat kasvin hyödyt?
Se on rentouttava ja maadoittava

Mitä käyttötarkoituksia on dokumentoitu eteerisestä öljystä?
Saattaa rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

Miten eteerinen öljy vaikuttaa tunnepuolelle?
Se maadoittaa ja rentouttaa. Siina on puinen ja ikivihreä tuoksu, joka myös virkistää. Se luo syvää rauhallisuutta ja turvallisuutta. Se vahvistaa meitä olemaan se ihminen, joksika meidät on luotu.

Seiso selkä suorana ja ole kuka olet - älä pelkää erottua joukosta. Olet ainutlaatuinen ja meillä jokaisella on tarkoitus täällä maanpäällä. Kun yhdistät mielesi ja sydämesi, mikään ei pysäytä sinua toteuttamasta asioita, jotka ovat tarkoitettu sinulle.

Idaho Blue Sprucessa on erittäin korkeat taajuudet - kaikkein korkeimmat mitä ollaan löydetty, 580mHz.

Mihin sakroihin eteerinen öljy vaikuttaa?
sacral, kruunu ja sydän

Mikä on sakraväri?
Pinkki

Kuinka eteeristä öljyä käytetään?
Laimenna 50:50
- Laita 2-4 tippaa iholle
- Käytä sakroihin/vitaflexiin
- Hengitä suoraan pullosta/kämmeneltä
- Diffuuseroi

Tärkeää huomioitavaa:
Suosittelen vain YL eteerisiä öljyjä yllä olevin ohjein. Opi tunnistamaan käyttäytymisesi öljyjä kohtaan. Jos tarvitset laimentaa, laimenna.
- Vain terapeuttisen luokan eteerisistä öljyistä saat parhaimman tuloksen.
- Jos olet raskaana, imetät, lääkityksellä tai sairas, ota ensin yhteys terveyshuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät öljyä.






lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mitä eroa on Frankincensella ja Sacred Frankincensella?

Frankincense (Boswellia carterii) on suurimmalle osalle erittäin tuttu, koska se on osana aloituspakettia.
Toiseksi tunnetuin Frankincense on Sacred Frankincense (Boswellia sacra) - joka on itse asiassa ilmaistuote maaliskuussa. On olemassa myös monia muita Frankincense lajikkeita. 
Young Living myy niistä neljää.

Kysymys kuuluu: Mitä eroa on Frankincensella (Boswellia carterii) sekä Sacred Frankincensella (Boswellia sacra)?



Näin YL vastaa asiaan: Frankincense (Boswellia carterii) on erittäin suosittu aromaterapiassa sekä paikallisesti käytettynä. Se on myös yksi pääainesosa ART-ihonhoito tuotteita sekä Boswellia Wrinkle-voiteessa.

Sacred Frankincensea käytetään yhdessä frankincensen kanssa tai ilman meditaatiossa, joogassa tai rukoillessa, kun halutaan saada syvempi hengellinen yhteys.

Ja nyt tulee tärkeää tietoa:
Sacred Frankincensea saa VAIN Omanista. Young Living on ainut yritys koko maailmassa, jolla on oikeus tuoda Sacred Frankincensea Omanista muualle. Sacred Frankincense tislataan Boswellia Sacra-puista. Gary Young sai erikoisluvan viedä eteeristä öljyä maasta pois. Kukaan muu ei ole koskaan saannut tehdä niin, ainoastaan Saudi-Arabian kuninkaallisilla on ollut oikeus ostaa sitä. Joten tämä todistaa sen, että Sacred Frankincensea saa ainoastaan Young Livingiltä, ei mistään muualta.

Käänsin teille otteen Cole Woolleyn päiväkirjasta, joka toimi tutkijana Young Livingillä.

2.2.2015 
Olen juuri saapunut kotiin Omanista ja olipa se matka!
Tämä on 10. reissu Omaniin 5.vuoden sisällä auttamassa Young Livingin farmin perustamisessa ja tislaamon pyörittämisessä. Siellä todellakin tuotetaan Sacred Frankincensea, eli Pyhää Frankincensea. Helmikuussa, 5v. sitten Gary lähetti minut Omaniin aloittamaan tislaamoa, jotta voitaisiin saada Sacred Frankincense eteeristä öljyä.

Jäin Omaniin 4kk, ja kuukauden välein kävin 1vk kotosalla ja samalla toin Sacred Frankincense öljyeriä, joita olimme tislanneet Omanissa. 
Alussa onnistuimme tislaamaan vain pieniä eriä, kuten 3l, mutta 4kk kuluttua lukema 10-kertaistui. 
Kesällä 2010 meillä oli Sacred Frankincense eteeristä öljyä tarpeeksi varastossa, joten pystyimme ottamaan sen markkinoille. Se oli erittäin mielenkiintoista aikaa, koska toimme tullessamme Omanin huiveja,rahaa ja lippiksiä YL jäsenille Conventioniin.

3.2.2015
5000v sitten ihmiset ovat korjanneet ja keränneet Boswellia Sacran juuria ja hartsia, joita vaihdettiin varakkaiden kuninkaiden, kuningattarien, Egyptin hallitsijoiden, Juudean, Intian ja Mesopotamian ihmisten kanssa. Aasikaravaanit veivät hartsikuormia kaukaisiin maihin. Lopulta aasien tilalle tuli kamelit, ja matkoja voitiin pidentää ja kuormia isontaa. Oman rakensi laivoja ja lopulta Sacred Frankincensea vietiin itään, länteen ja etelään.
Omanissa on paljon historiallisia kohteita, joissa voit ihan itse kokea mielettömiä kokemuksia!

Young Livingin Co-Op farmi ja tislaamo on ollut kolmessa eri paikassa. Kesällä 2011 löysimme vihdoin farmin Salalahista, Omanista, missä lääkäri Suhail ja minä rakensimme tislaamon ja istutimme Sacred Frankincense-puita.

Silloin kun hankimme farmin, niin siellä kasvoi banaanipuita. Me keräsimme banaanit, pystitimme aidan farmin ympärille ja aloitimme rakentamaan Sacred Frankincense tislaamoa. Vuosien varrella olemme istuttaneet kukkia ja puita farmin ympärille tuomaan kauneutta ja viihtyisyyttä.



maanantai 14. maaliskuuta 2016

Onko käyttämäsi "luonnollinen" deodorantti turvallinen?

Useat deodorantit, mukaan lukien "luonnolliset" deodorantit voivat olla ERITTÄIN vaarallisia. Monet deodorantit sisältävät myrkyllisiä ainesosia alumiinista jäänestoaineeseen. Kaikki, mitä laitamme iholle, menee ihon läpi verenkiertoon ja kudoksiin, ja aiheuttavat myrkkyjen kertymisen elimistöön - joka pitemmässä ajanjaksossa johtaa syöpään, maksan vaurioitumiseen, neurologisiin ongelmiin jne.

Deodorantti on yksi johon kannattaa kiinnittää huomiota. Ei kannata odottaa, kun sairaukset ja ongelmat tulevat, vaan järkevää olisi tehdä muutos jo tänään - kun pystyt vaikuttamaan positiivisesti hyvinvointiisi.

Young Living tarjoaa kaksi deodoranttivaihtoehtoa: 
AromaGuard Mountain Mint (vihreä) 
sekä 
AromaGuard Meadow Mist (sininen).

Minun suosikkini on VIHREÄ deodorantti!
- Sen rakenne on pehmeä ja kiinteä. Valkoinen. Mutta levittäessä, se muuttuu kirkkaaksi.
- Kun sitä levittää kainaloihin, niin se imeytyy heti.
- Ei ole tahmainen, vetinen tai sellainen ällöttävä. Jättää mattapinnan...oikeestaan aika kuivan pinnan..mutta ei liian kuivaa :)
- Tuote todella toimii! Kerron myöhemmin vielä vinkin - mitä kannattaa testata :)
- Ei sisällä vaarallisia ainesosia tai alumiinia. Jos minäkin tajusin tämän, niin kyllä sinäkin - kun hikoilee ja hiki tulee elimistöstä pihalle, niin eihän ulostietä kannata tukkia aineilla jotka estää puhdistumisen! Kuten alumiinitäytteiset deodorantit.
- Mintun tuoksu --- AAAAAAAH. Niin raikas!
- Deodorantti kestää pitkään - vaikka hintaa on enemmän kuin kaupasta ostetut deodorantit - laatu voittaa AINA 100%:sti sekä pitkäaikaisuus!

Mountain Mint deodorantti sisältää seuraavia ainesosia:
Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Vegetable Esters, Zinc Oxide, Tocopherols (Vitamin E), Syzygium Aromaticum (Clove)†, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint)†, Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Eucalyptus Radiata† Leaf Oil, and Abies Concolor (White fir) Oil. Young Living Therapeutic Grade™ essential oil.

Entäpä sitten SININEN deodorantti?
Olen käyttänyt molempia jo kaksi vuotta, ja huomasin että vihreä on se, jonka luokse rantaudun. Sininen deodorantti tuntuu myös hyvälle ja sen rakenne on samanlainen kuin vihreän. Yksi ero jota olen huomannut, niin tuoksu. Tuoksu muistuttaa enemmän "vihreältä"...hmm, tiiäkkö sateen jälkeen, mille nurmikko ja metsä tuoksuu? Sellainen tuoksu tästäkin lähtee :)
Muuten, molemmat tuotteet ovat aikalailla samanlaiset - aitoja, kemikaalivapaita, alumiinivapaita - jotka oikeesti tukevat hyvinvointiamme!

Meadow Mist deodorantti sisältää seuraavia ainesosia:
Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Vegetable Esters, Zinc Oxide, Tocopherols (Vitamin E), Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium)† Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary)† Leaf Oil, Aniba rosaeodora (Rosewood)† Wood Oil, Lavandula angustifolia (Lavender)† Oil, Melaleuca Alternifolia† (Tea Tree) Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil (Niaouli) Oil and Syzgium Aromaticum (Clove)† Oil. Young Living Therapeutic Grade™ essential oil.

Tässäpä pieni esitys deodoranteista - kun on löytänyt parhaan - sitä ei vaihdeta enää mihinkään! Tee sinäkin muutos - KOKEILE!
Tässä yksi syy, miksi olen mukana Essential Rewards-ohjelmassa. Saan kaikista tilauksista 20% pisteinä takaisin. Kyllä! Pystyn panostamaan perheemme hyvinvointiin ja saamaan suurimman osan tuotteista samasta paikasta ja vielä saamaan huiput edut siitä takaisin! Käy tsekkaa lisää Essential Rewards-ohjelmasta!

Lisävinkki:
Netistä poimittua:
Toimiiko sinun deodoranttisi näin?
"Cherie Ross suositteli eräässä konferenssipuhelussaan käyttämään YL Meadow Mist tai Mountain Mint deodoranttia iltaisin. Hän sanoo, että se on erittäin voimakas imunestejärjestelmän puhdistaja. Cherie sanoi, että ihmiset jotka käyttävät sitä päivisin, hikoilevat enemmän , koska elimistön suodatusjärjestelmä ei toimi kunnolla kehon puhdistuessa. Öljyt, joita kyseiset deodorantit sisältävät puhdistavat imunestejärjestelmää. Mutta jos nämä suodatuselimet ovat tukossa, eivätkä toimi kunnolla, niin hiki tulee ulos ihon läpi ja todella tuoksut pahalle edelleen, vaikka käyttäisit näitä deodorantteja!

Cherie sanoo, että parasta mitä voit tehdä on käyttää jompaa kumpaa deodoranttia öisin. Laita kainaloihin, kurkulle, solisluuhun, rintalihasten päälle tai rinnalle. Laita polviin eteen ja taakse, nilkkoihin, lonkat ovat myös yksi paikka, jossa on valtavasti imusolmukkeita. Käytä deodoranttia iltaisin ja tulet huomaamaan valtavan muutoksen olossasi, koska alat puhdistautua. Ja tärkeää on juoda paljon hyvää vettä, jotta myrkyt tulevat ulos virtsan mukana aamulla, koska sen haluat tapahtuvan. -Theresa B"





torstai 3. maaliskuuta 2016

Raikas greippi piristää kummasti päivää!

Greippi - Grapefruit eteerinen öljy

Yleistä:
Greippi eteerinen öljy on aivan mahtava iholle. Sillä on myös puhdistavia ominaisuuksia. Siinä on runsaasti luonnollista limoneeniä ja kuten monien muiden sitrusöljyjen tavoin, sitä kannattaa lisätä kotitekoisiin voiteisiin ja hierontaöljysekoituksiin!

Greipillä on myös hyvä poistamaan inhottavia tuoksuja, tai jos haluat kotisi, autosi tai vessasi tuoksuvan raikkaalle sitrukselle - greippi on siihen erittäin oiva vaihtoehto!
Varsinkin ällöttävät hajut, jotka meinaavat jäädä vaan "kiinni" nenään - tuoksuttelu suoraan pullosta ja pahat hajut ovat historiaa! Tai lisää tippa pari suihkepulloon, ravistele ja suihkuta!

Greippi eteerisellä öljyllä on todella monia käyttötapoja. Niistä lisää alla.

Latinalainen nimi:
Citrus paradisi

Miksi tämä on tärkeä tieto?
On tärkeää tietää kasvin lajike, josta öljy on tehty. Nimi pullon etiketissä ei aina kerro kaikkea, joten on tärkeää tietää eteerisen öljyn latinankielinen nimi.

Mitä kasvin osaa käytetään tislauksessa?
greipin kuori kylmäpuristetaan.

Mitä ovat kasvin hyödyt?
Se on energisoiva ja puhdistava

Mitä käyttötarkoituksia on dokumentoitu eteerisestä öljystä?
Se puhdistaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Se poistaa hajuja. Hyvä lisä kotitekoisiin rasvoihin ja voiteisiin.

Miten eteerinen öljy vaikuttaa tunnepuolelle?
Sen raikas ja sitrushedelmäinen tuoksu on mieltä kohottava ja kannustava.
Greippi eteerinen öljy puhdistaa auroja, jolloin se vapauttaa hämmennyksestä ja henkisestä ahtaudesta. Kun olemme puhdistautuneet, olemme valmiitä kuuntelemään sisäistä ääntämme ja intuition voimaa. Joten greippi auttaa meitä palauttamaan voimamme ja löytämään oman tarkoituksemme.

Mihin sakroihin eteerinen öljy vaikuttaa?
Solar plexus, josta se vaikuttaa muihin sakroihin kehossa.

Mikä on sen sakraväri?
Keltainen

Miten eteeristä öljyä käytetään?
Laimenna 50:50
- Laita 2-4 tippaa iholle
- Käytä sakroihin/vitaflexiin
- Hengitä suoraan pullosta/kämmeneltä
- Diffuuseroi

Tärkeää huomioitavaa:
Suosittelen vain YL eteerisiä öljyjä yllä olevin ohjein. Opi tunnistamaan käyttäytymisesi öljyjä kohtaan. Jos tarvitset laimentaa, laimenna.
- Vain terapeuttisen luokan eteerisistä öljyistä saat parhaimman tuloksen.
- Jos olet raskaana, imetät, lääkityksellä tai sairas, ota ensin yhteys terveyshuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät öljyä.





Maadoittava puu. Hong Kuai

Hong Kuai eteerinen öljy

Yleistä:
Hong Kuai on puhdistava ja mieltä kohottava öljy. Siinä on erittäin korkeat seskviterpeenitasot. Itikat ja ötökät eivät tykkää Hong Kuain tuoksusta, joten sitä kannattaa levitella kesäiltana!

Tawanissa, se on myös erittäin arvostettu öljy rentoutuksessa ja sitä käytetäänkin usein kylpyhetkissä. Se vapauttaa olotilaa ja edistää luottamuksen ja selkeyden tunnetta.

Hong Kuai puu voi elää jopa 1000-2000v. vanhaksi! Ne kasvavat korkealla ja jyrkissa vuoristometsissä ja niitä arvostetaan erittäin paljon.

Historia:
Hong Kuai puuta on käytetty tuhansia vuosia pyhäkköjen ja uskonnollisten rakennusten rakentamiseen? Miksi se on suosittu? Se ei rappeudu helposti ja sen tuoksusta ei ötökät tykkää, joten ne eivät tule syömään ja lahottamaan puuta.

Latinalainen nimi:
Chamaecyparis formosensis

Miksi tämä on tärkeä tieto?
On tärkeää tietää kasvin laji, josta eteerinen öljy on tehty. Nimi ei aina kerro kaikkea, vaan kannattaa ottaa selvää.

Monet yritykset käyttävät eri yhdisteitä tai lisäävät öljyyn muitakin ainesosia, jolloin se menettää aitouden ja terapeuttisen hyödyn.

Mitä kasvin osaa käytetään tislauksessa?
puun ydin

Mitä ovat kasvin hyödyt?
Rentouttava ja kestävä

Mitä käyttötarkoituksia on dokumentoitu eteerisestä öljystä?
Se on rentouttava, maadoittava ja rahoittava. Ihana kylpyvedessä tai diffuuserissa. Käytetään paljn myös meditoidessa, joogassa sekä muodostaessa henkistä yhteyttä. Miesten partavesi.

Miten eteerinen öljy vaikuttaa tunnepuolelle?
Se maadoittaa olotilan ja vaikuttaa jännitysten purkautumiseen. Se avaa "kolmannen silmän" tietoisuuteen, intuitioon ja mahdollisuuteen.

Öljyä käyttäessä voi saada selvyyden asioihin, joka johtaa luottamukseen. Se vapauttaa sisäistä ärsytystä. Kuten jo mainittiin, hyvä meditaatiossa, joogassa sekä kun tekee muutoksia elämään.

Yleensä kaikki eteeriset öljyt jotka ovat tislattu puusta, tasapainottavat tunnepuolta.

Mihin sakroihin eteerinen öljy vaikuttaa?
Sacral, heart ja crown chakra

Mikä on öljyn sakraväri?
Kultaisen ruskea

Kuinka eteeristä öljyä käytetään?
Laimenna 50:50
- Levitä muutama tippa (2-4) iholle
- Hengitä suoraan pullosta tai kädestä
- Diffuuseroi
- Laita sakroihin/vitaflex pisteisiin.

Tärkeää huomioitavaa:
Suosittelen vain YL eteerisiä öljyjä yllä olevin ohjein. Opi tunnistamaan käyttäytymisesi öljyjä kohtaan. Jos tarvitset laimentaa, laimenna.
- Vain terapeuttisen luokan eteerisistä öljyistä saat parhaimman tuloksen.
- Jos olet raskaana, imetät, lääkityksellä tai sairas, ota ensin yhteys terveyshuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät öljyä.




keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tadaaa - Suomen uusi maajohtaja :)!

Eihän näin iloisia uutisia voi olla HETI jakamatta :) :) :) nyt me saatiin Suomeen oma maajohtaja - Pii Leskinen! Tämä on onnen aikaa meille suomalaisille, nimittäin saimme nyt suomenkielisen asiakaspalvelun lisäksi suomenkielisen yhteyshenkilön YL:n suuntaan - aaaah. Taas mentiin eteenpäin :) :) :) Tää tietää VAIN hyvää!

Haluatko tutustua tarkemmin, kuka Pii on? 
Minäpä suomennan hänen kirjoituksensa Young Living Europen-facebook sivulta:

Olen Pii Leskinen ja aloitan Suomen YL myyntipäällikkönä. Olen erittäin innoissani uudesta työstäni ja innolla liityn YL tiimiin. Suoramyynti on jo tuttu ala minulle, olen työskennellyt eri suoramyyntiyrityksissä mainonta ja myyntipuolella. Viimeisin työpaikkani oli kosmetiikkayrityksessä, jossa valitsin ja toin tuotteita Suomeen. Olen myös saannut tutustua eteerisiin öljyihin, mutta nyt on vielä suurempi halua oppia lisää.

Tykkään olla ihmisten kanssa, uskon jatkuvaan kouluttautumiseen, että myöskin hyvinvointiin. Se takia olen myös life coach ja NLP-trainer. Vapaa-ajalla valokuvaan luonnossa, urheilen tai olen perheeni kanssa.
Olen mielissäni, että saan työskennellä maailmanlaajuisessa yrityksessä, jolla on erinomaiset tuotteet. Tutustutaan toisiimme ja yhdessä voimme tehdä mahtavia tuloksia ja toteuttaa unelmia! - Pii Leskinen

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Oivallus hampaidenpesuun

Kun olet pessyt hampaat ensin AromaBright Hammastahnalla, nielaise tahna. 
Sitten purskuttele suuvedellä, ja nielaise suuvesi. 

Niin mä aion tehdä tästä päivästä lähtien. 
Tuu koklaa mun kans huomataanko muutosta :)!

Parasta pöytään maaliskuussa (kuukausitarjoukset)


Jos et ole vielä päässyt lopullisesti Frankincensen maailmaan, niin nyt sinulle tarjotaan erinomainen mahdollisuus! Nimittäin, Sacred Frankincensen saat ILMAISEKSI, kun tilauksesi PV arvo ylittää 195pv:tä.

Oletko nähnyt jo tämän videon? Siinä Gary Young (YL perustaja) kertoo öljyn tislauksesta ja farmista Omanissa.


Toinen öljy, jonka saa tarjouksena on COMMON SENSE. Se tulee yhdessä Sacred Frankincensen kanssa, kun tilauksesi arvo ylittyy 250pv:tä. Common Sense on suomeksi "järenkäyttö". Mie ainakin tartteen sitä öljyä het joka päivä ;).

Ja sit 300pv:llä saa extra 10% ER-pisteitä. Olemme onnekkaita ER-tilaajia. YL antaa meille NIIN paljon - kuka muu antaa ostoksista 30% takaisin? (ER:ohjelmassa reilun vuoden, niin saat 20% takaisin PLUS 10%.)

Transformation eteerinen öljysekoitus on tässä kuussa -10%. Transformation öljy on erinomainen, kun haluaa muutosta. Muutosta parempaan, uudempaan tai johonkin, joka antaa sinulle enemmän iloa. Transformation on upea öljy, itse opin käyttämään sitä vasta pari kuukautta sitten. Ja nykyisin se kulkee mukana, koko ajan.

Nauttikaa ilmaistuotteista - ne antaa aina hymyä huulille :)!